Service/verksted

Etter mange år i bransjen har vi opparbeidd god erfaring om kva som kan skje med ei campingvogn.

Vi har tilbud om at vi reiser rundt distriktet/landsdelen med servicebil for å hjelpe deg når du treng oss. Det vere seg fukttest, gasstest, reparasjoner eller vanlig service.

På vårt verksted utfører vi karosseri reparasjoner på campingvogner og campingbiler samt sjekk og reparasjon av gassannlegg,varme/kjøle annlegg. Feilsøking og reparasjon av elekriske annlegg.

Tar og sjekk, fukttest og reparasjoner på alle merker etter nermare avtale.
Vi tar reparasjoner for private og forsikrinsskader.

VI TAR NO I BRUK VÅRT NYE VERKSTED: Det er godt utstyrt med bla. bremstester, løftebukk, dekkmaskiner, ++++++++++


Kontakt oss, kanskje vi kan ta sjekken/reparasjonen der vogna står. Vi har drevet med reparasjoner av vogner/biler siden 2000 uten reklamasjoner på utført arbeid. PRØV OSS......     vi har rimelege timepriser.

NYHEIT   NYHEIT   NYHEIT   NYHEIT   NYHEIT

Vi er no starta opp med CaravanBrite og DiamondBrite spesial lakkbehandling på bubilar, campingvogner og vanlige bilar. Lakkbehandling leggast på nye og brukte einingar. Om du har en bil/bubil/campingvogn som er falma og slitt i lakken er dette veien å gå for å få fram glansen i lakken igjen. Vi har utført lakkbehandling  på mange einingar med vanvittig godt resultat. Har hatt inne fleir brukte einingar der eigar har vurdert å få dei lakkert på ny, der vi har utført lakkbehandling og dei ser ut som dei er nylakkert. DETTE ANBEFALER VI PÅ DET STERKASTE.  Det er 6 års garanti på behandlinga utan etterbehandling, polering kan du gløyme for ettertida. Du verner lakken og det vert mykje lettare å holde det reint.